Hej vänner,

Det har varit tomt på kommentarer ett tag. Är ni kvar?

Kanske beror det på mina inlägg, min själ ligger inte i dem just nu. I vissa men inte alla. Min själ håller på med annat och det är mest fingrarna som skriver inläggen. Så är det i livet.

J kom och pussade på mig alldeles nyss, så det blev en liten paus. Men den märkte ju inte ni förstås. Nåväl. Ikväll är det dans och med det även ett tips. Gå en danskurs tillsammans, det är så jäkla kul. Har ni siktat in er på en valskurs så brukar de gå på våren men ibland även på hösten. Ni kommer säkerligen behöva repetera inför bröllopet så våren kanske är bäst, för er med sommarbröllop.

Sedan kan ni terrorisera alla era vänner med att dansa på alla fester, ha en liten egen dansuppvisning. Det brukar vi göra och det är lika störande varje gång man kommer på det morgonen efter. Ja, det var alles för denna gång.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Angelica

    Jag är kvar och läser :)

  • Karolina

    Härligt Angelica, tack för att du finns!