Jag har hittat en brudklänning på blocket som jag ska lämna besked på idag om jag vill köpa eller ej. Det är en Pronovia med nypris på 14 000kr, nu med blocketpris.

Jag har bara hunnit vara i tre brudaffärer och provat runt. Hittills har ingen toppat den från blocket.

Men. När jag var i USA 2009 hittade jag två klänningar som jag verkligen gillade, som är “Lina”. Det är de bilderna som ni ser nedan.Det betyder att det kan finnas andra klänningar som jag kommer gilla, om jag bara letar.

Hur ska jag kunna bestämma mig utan att ha provat fler brudklänningar? Tänk om jag låter Blocket-klänningen försvinna för att sedan inse att det var min drömklänning!

Vad ska jag göra?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Linda

    Hej, mitt råd är att slå till på klänningen på blocket, eftersom den är helt underbar, men framför allt den mest unika du visat oss här i bloggen! Ska också gifta mig nästa år, men har inte ens börjat titta på klänningar, kul att få följa din resa och få inspiration!

  • http://kajsaji.com Kajsa

    Den på blocket var helt underbar så jag tycker också du ska slå till. Oftast har man en magkänsla som säjer att det är rätt. Jag provade bara 3 klänningar, sen visste jag direkt vilken jag ville ha :D

  • Brutan Blogg

    Gud vilka fina klänningar!