Jag och Cissi avverkade två affärer på två timmar och hann dessutom med en lunch. Dessvärre så hittade jag under den tiden inte en enda klänning jag kunde tänka mig. Inte ens en som jag var fin i  utan att det var min stil. Jag började misströsta och gick till en tredje affär själv. Där hittade jag en som jag tänkte skulle duga. Inte ett bra betyg för en brudklänning. Det var en Nixa 9102. Det kändes rätt hopplöst men brudklänningar just då.

På väg mot stationen gick jag förbi Hot Couture, och jag säger bara, vilken butik! Underbart bemötande, och vilka klänningar! Nu har jag tre favoriter, och det är rea 30% på klänningarna i butiken, det är tid för fynd!

Här är mina tre favoriter från Hot Couture:

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Angelica

    Hej, synd att dessa klänningar inte finns här uppe i Gävle där jag bor :S Ska till Borlänge jag på klänningjakt snart, några tips om vad jag ska leta efter? Helt rudis på detta plan.. Tack för all inspiration och glädje :) //Angelica