Jag fick en 5 minuters hudanalys på apoteket Doc Morris, jag fick tips på produkter som skulle passa min hudtyp och fråga allt om hudvård som jag någonsin undrat.

Visste ni tex att man inte ska använda peeling när man har finnar, det drar runt bakterierna.

Eller att man använder rengöringsmjölk på samma sätt som en vanlig ansiktstvätt, alltså blöt händerna, ta lite rengöringsmjölk och sedan gegga på i ansiktet och efter det ska man skölja. Jag som alltid har undrat hur det ska användas…

Eller att en toner både tar bort det som ansiktstvätten i lyckas med och stänger porerna.

Mitt inköp blev den här tonern och lite annat smått och apoteksgott, jag fick dessutom test på två ansiktscrémer. Jag hoppas och tror att jag nu tillslut ska hitta produkter som funkar bra och som jag kommer gilla så att även mina porer kommer i bröllopsform.


 • http://www.tobiaschilli.se Tobias Chilli

  Hej!

  Mitt namn är Tobias Chilli och jag jobbar som professionell underhållare. Det jag jobbar med är att resa runt på olika konferenser, bröllop och andra tillfällen där det behövs något extra bland gästerna.
  Jag underhåller med knasiga trolleri trick, jonglering och volter.

  Är ni sugna på att få ert bröllop att bli något speciellt och oförglömligt så är underhållning ett bra alternativ för att få gästerna att slappna, skratta och få något de inte hade förväntat sig.

  Låt dina gäster få se ett unikt uppträdande som får publiken att skratta, bli chockerade och imponerad. Showen består av en stor blandning av konstiga trolleri trick, led-jonglering och galna volter. Allt sammansatt till en show speciellt anpassad till just ert bröllop.

  Passar inte ett uppträdande in så erbjuder jag även mingelunderhållning. Det innebär att jag går runt bland gästerna och visar högklassig fingerfärdighet, mingel-trolleri är bland det starkaste magin som finns då allt sker mitt framför näsan på åskådaren. Mingelmagi passar bra om gästerna har en stund där de mest pratar t.ex när de fikar, väntar på mat eller varför inte låta dina gäster mötas av musik, jonglering och trolleri trick precis när de kommer in genom era dörrar. Att smyga runt och sväva sedlar är även en av mina populära mingeltrick.

  Min show är väldigt unik, T.ex ingår det i min show när jag knyter mina skosnören genom att endast skaka på foten som jag visade i TV4as Talang. Eller när jag svävar omkring med olika föremål som gav mig brons i SM i år.
  Allt detta kan du läsa mer om och även se filmer på i min hemsida:
  http://www.TobiasChilli.se

  Media:
  Brons i SM trolleri 2010
  Mellansvensk mästare i trolleri
  Talang 2010
  Talang 2009
  Världens barn-galan
  Rampljuset i SVT

  Större lista finns här:
  http://www.tobiaschilli.se/media

  Är ni intresserad att få er bröllop att bli unikt så tveka inte att höra av er!

  mvh

  Tobias Chilli