Hej vänner,

Nu är vi tillbaka i Helsingborg, eller jag är det. J jagar bock uppe i Halmstad och det är rätt mysigt att i sin ensamhet få göra några kantarellmackor, blogga och bröllopsfixa. Förbereda sig inför veckan.

Trollhättan, som jag inte hade någon uppfattning om innan igår, överraskade positivt! Vi åt lunch på Koko thai, bra stället, gjorde jornötssåsen glutenfri! Jag som inte ätit jordnötssås på fyra år! Vi gick förbi många söta små inredningsaffärer där jag hade kunnat hitta tonvis med bröllopsdekorationer om vi bestämt tema. Vi gick förbi House of Wedding som hade stängt.

Vi tittade på fallen, och jag måste säga att det är inte många svenska städer som har något så vackert att ståta med.

Efter en middagslur och champagne och jordgubbar tog vi oss till restaurang Albert för fantastisk trerätters meny. Mätta och goa kröp vi sedan ner i säng.

Posted in Livet
Share this post, let the world know