Efter jobbet ska jag och J kolla på ringar. Vårt första besök på Lyxxa i Helsingborg gick så där. Säljaren har nog haft bättre dagar, vi kom dit i världens nyförlovningsrus och hon var såååå tråkig. Vi gick därifrån lite tillplattade och inte så mycket klokare. Därför tar vi nya tag idag, vi ska kolla på Hallbergs Guld. Såg att de hade 25%-rabatt på ringar om man köpte tidningen Allt om bröllop. Helt klart värt att kolla in, säger vi som knappt börjat kolla på budgeten…

Hallbergs säljer ringar från Schalins och deras ringar har en speciell plats hos oss. När J hämtade ut sin ingenjörsring för ett par år sedan passade jag på att prova två ringar. Bara för att se hur det såg ut. J tittade fascinerat på men sa att det var lite läskigt att jag provade ringar. Efter vår tråkiga upplevelse på Lyxxa föreslog han att vi kanske skulle åka tillbaka till det stället i Linköping. Ringarna måste ha gjort intryck på honom!

Jag tror också vi ska passa på att gå in i en pappershandel och börja känna lite på färgkombinationer till bröllopet. Än så länge finns vitt, grönt, grått, gult, lila och ljusrosa (bara för att jag så gärna vill ha mina kvistrosor) med i diskussionerna, vi får se var vi landar.

Det här är ringen som tillsvidare tjänstgör som förlovningsring.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    albrekts guld har just nu 30% rabatt på hela sortimentet för sina medlemmar. Jag blev medlem sist när de hade så och kunde köpa min ring med den rabatten – mycket hög fyndkänsla! Har schalins på båda ringarna, mycket nöjd.

  • little me

    Så synd att du inte hade en bra upplevelse på Lyxxa. De har ju sååå vackra ringar även från schalins. Hittar du inte nån annan stans så ge dem en andra chans, de är vanligtvia så trevliga. kramar