Jag fick en underbar förlovningsdagsminnesring av J. Han ville att vi skulle titta ut ringar tillsammans så han köpte en ring just bara för vår förlovningsdag. Här kan ni se den, från Sandberg. Ingen i min släkt har förstått grejen med ringen. De har kollat på den och sagt eeeh, vad fin! eeh, den var unik. Alla förväntade sig en guld- eller vitguldsring utan stenar, helt slät. Men det är väl så med bröllop och alla detaljer därikring, alla har sina förväntningar på hur det ska vara. Själv kör jag vidare på min bana, varje par får göra som de vill.

Hur gjorde ni med förlovningsringar? Valde ni själva eller valde er partner? Blev ni nöjda?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://kajsaji.com Kajsa

    Min fästman valde förlovningsringen och jag blev såå nöjd! Verkligen superfin!

  • Karolina

    Det är romantiskt!

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Henrik valde en tillfällig, så fick jag välja theone. Hans tillfälliga var också superfin, men jag gillade att få välja själv.