Jag är på ett uruselt humör idag. Eller jag blev det nu på eftermiddagen. Jag räcker inte till, jag hinner inte allt, varken på jobbet eller hemma, jag hinner inte träna, jag orkar inte handla, laga mat är bara att glömma fast jag egentligen bara kan gå ut i köket och ställa mig där nu i exakt den här sekunden. Men jag sitter kvar vid datorn och skjuter upp och blir på ännu sämre humör. Jag känner mig som en kass fästmö också. Jag känner mig kass överlag.

Men jag är inte kass, jag är underbar, bara lite stressad och stress har en förmåga att ta fram sådan känslor. Hur botar man stress då? Jo man äter gott och man motionerar. Det ska jag göra nu. Snälla rumpan lyft dig från stolen. Nu. nu. Eller nu.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    och om smileyskommentaren lite längre ner inte var skriven med ironi så hade den ju passat utmärkt efter ett sådant här inlägg.

    Visst är det jobbigt när man liksom är trött på sig själv på något sätt?

  • admin

    Mmm, precis så känns det, trött på sig själv, mig själv alltså:)
    Mat har det blivit men ingen motion, det kommer ju en dag imorgon också. Det måste ju finnas något kvar att göra då…