Nu har vi bokat lokal och kyrka. Vårt bröllop kommer att stå den 9 juli 2011. Jag funderar om jag borde skriva det här egentligen. Tänk om vi om någon månad känner att det är för mycket och åker iväg bara vi två?

Då har jag sagt det till både familj och vänner och alla kommer känna sig snuvade på konfekten…Men jag kan inte hålla tyst, jag är en pladdermaja så ni får stå ut med att bröllopsplanerna kan ta en ny vändning. Ni som har gift er, höll ni er till era första planer och idéer eller har ändrades mycket på vägen?

Det blir H55!


  • http://sandra.neuman.fi sandra

    Först hade vi tänkt gifta oss 21 augusti (alltså förra helgen), men pga att det kan vara riktigt varmt då så flyttade vi bröllopet till 19 juni… Och inte var det väl många som tänkte på det då, att vi hade ändrat oss :) Och de små detaljerna ändrades hela tiden, och många gånger ;)