Jag har ett fadderbarn med J, jag är världsförälder med Unicef och jag hjälper till när det är katastrofer i världen. I morse gav jag 50 kr via ett sms till Unicef för att hjälpa till i Pakistan.

Det finns hur många hjälporganisationer som helst och jag brukar skifta mellan dem, beroende vilken reklam jag ser först. Alltså reklam för hur jag kan hjälpa till. När jag var student gav jag en tia nu när jag är snorrik så ger jag 400kr per månad och extra när något händer. Som nu. Vi har alla olika förmåga att ge, ingen är bättre eller sämre för det. Om ni vill göra som jag så kan ni hjälpa via Unicef  och ge 50 kronor genom att SMS:a LIV till 72900. Men lite inte på mig, utan kolla in Unicefs hemsida så att jag inte lurar er. När det gäller att ge så får man inte vara blåögd, man måste kolla upp att det är en seriös organisation.

Översvämningarna har orsakat en av de värsta katastroferna någonsin. Över 15 miljoner människor är drabbade. Nästan hälften är barn och 3,5 miljoner av dem riskerar nu att bli sjuka och dö av det förorenade vattnet. Läs mer på Unicefs hemsida här!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge Johanna på UNICEF

  Hej Karolina!

  Tack för att du finns skulle jag helst vilja skriva! kanske låter starkt men iallafall tack för att du är med i kampen för varenda unge och tack för att du är med och påverkar. Din insats är jätteviktig. Kolla gärna in vårt nätverk för bloggare: http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge

  Ha de gott!

  Johanna

 • http://www.soderpunkten.se Karolina

  Vi kommer att ha en insamling på lördag på Barnensdag i gallerian där jag jobbar! I stället för att låta alla barn få gratis ansiktsmålning så får man skänka 20 kr eller hur mycket man nu kan och vill skänka, pengar som kommer att gå till Pakistan. Det är skönt att ge!

 • http://www.unicef.se/stod-oss/bloggare-for-varenda-unge Johanna på UNICEF

  Vilket härligt initiativ! Tack för ert engagemang :-)