Jag vaknade av att jag hade fruktansvärt ont i huvudet. Panodil Zapp hjälpte inte, tre koppar kaffe fick värken att lätta något och en promenad gjorde mig fullständigt yr. Sitter här vid datorn och gungar, känns precis som jag är på havet. Är det inte typisk att det kommer när man är ledig?

Jag tror det kan vara någon form av migrän. Förut försvann halva synfältet utan att jag hade ont i huvudet och då var det migrän, så det kan nog se lite olika ut.

J är på tjänsteresa igen och jag har sovit ensam två nätter, eller sovit och sovit. Igår var jag upp och gick i sömnen tre gånger, jag köpte ett hus som var för litet till oss, jag trodde det var inbrott och jag pratade med Blondinbella. Inatt var det bara bröllopsdrömmar. Är inte det helt sjukt att det är svårare att sova ensam än tillsammans med någon?

Jag stoppade faktisk ett inbrott i förra veckan. På riktigt alltså. Jag vaknade av att en ruta krossades, så jag hoppade upp ur sängen slet åt mig telefonen och gick in i vardagsrummet. När jag tittade ut såg jag två personer som hade krossat en bilruta och höll på att länsa bilen. Jag ringde polisen, de kom dit på ett par minuter, allt medans jag stod spritt språngandes naken och rapporterade i vårt vardagsrum. Personerna greps och jag fick gå ut och lämna vittnesmål. Mindre än en kvart efter att jag vaknade hade allt det hänt och jag kröp ner i sängen igen. J sov igenom allt. Tänk att jag glömt att berätta detta för er, det är ju värsta grejen!

Karolina, inte bara bröllopscoach utan tjuv-sätta-fast:are också!

Så här på fredagar är bästa bloggtiden. Då är jag ensam, ostressad och har tid att filosofera. Det är då ni alla får ta del av mitt svammel.

Fredagar är också dagen så allt ska göras, så även idag:

 • Jobba med boken
 • Köpa kräftor inför lördagens kräftskiva
 • Förbereda eventet på lördag i gallerian där jag jobbar, alltså bara de sista detaljerna
 • Ta fram några olika teman för bröllopet att presentera för J.
 • Spela gitarr
Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • admin

  När jag gick ut och lämnade vittnesmål satte jag alltså på mig kläder. Jag är inte naturist. Inget fel på naturister men jag hade nog blivit tagen för förargelseväckade beteende, man får ju inte gå naken på stan. Om ni skulle trott något annat alltså.

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  Det är säkert migrän, jag har samma (självklart har jag samma som duuuu eftersom jag är din värsta stalker hehe). När men allvarligt så hjälper migränmedicinen jättebra om man bara tar den… och ser till att ha den hemma. Zomig Nasal är min favorit :)

 • Karolina

  Åh tack för tipset, det ska jag köpa på en gång! I like stalkers:)