Nu är vi kanske flera brudar som skall gifta oss nästa år och jag tänkte ta planeringen steg för steg. Så som jag gör med de brudpar jag hjälpt.

Det finns många sätt att börja planera bröllop på men vi började med budgeten. För att kunna jobba med budgeten behöver man veta hur många gäster som kommer så vårt första steg blev att ta fram en preliminär gästlista.

När vi satt med gästlistan kom vi in på vilken typ av bröllop vi vill ha. Jag bad J om några ord som han tänker på när han tänker på vårt bröllop. T.ex vitt, traditionellt och festligt eller modernt, färgsprakande och nytt.

För att ta oss vidare med vår budget listade vi alla ställen som vi skulle kunna tänka oss att ha bröllopsfesten på. Ställen som matchade våra ledord. Sedan har vi undersökt vad det kostar att ha festen på de olika ställena med vårt antal gäster som nu är nere på 90 pers.

Här är Steninge restaurang och café som vi besökte i söndags. Man får räkna med ca 1200kr per kuvert sedan tillkommer tårta och lite sånt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know