I natt var det dags igen för en ny bröllopsmardröm. Det var dagen innan bröllopet och jag och J kom på att vi inte hade skickat ut bröllopsinbjudningar. Många hade redan slutit upp så vi visste att en del vänner och familj kände till bröllopet men inte alla. Vi skulle bli tvungna att sitta hela natten innan vårt bröllop och göra inbjudningar och andra trycksaker. Problemet var att vi bara att sladdrigt datapapper hemma tillsammans med det här enda gröna arket. Jag som så länge hade sett fram emot att göra riktigt fina inbjudningar. Klockan var över nio så alla butiker var stängda, jag gick ändå ner till vår pappersbutik och stod och velade om jag skulle slå in rutan och ta det jag behövde, jag kunde ju komma och betala allt dagen efter. Jag beslöt mig för att låta bli, och det var nog lika bra, tänk om jag fått sitta i finkan på min bröllopsdag. Det hade varit värre än att inte ha fått ut inbjudningarna. Jag sa till J vad han skulle göra och så började vi göra våra enkla inbjudningskort. Det blev ett A4:a vikt på mitten på “lången” (alltså inte A5 kort, utan andra ledden) Med en liten grön etikett på där det stor bröllop. Det såg för sorgligt ut och jag var så besviken och det var de känslorna som väckte mig i natt.

Okej bröllopsmardrömmar, nu får ni hålla er borta, jag vill ha lyckliga bröllopsdrömmar om hur bra det kommer gå!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://decoria.se Ida – Decoria.se

    Haha!! Jag drömde också konstigt inatt. Ska gifta mig nästa sommar och i min dröm var det bröllopsdagen, men jag hade inte gjort ens hälften av dekorationerna. Jag var så besviken på mig själv att det inte var gjort…. Hemsk känsla! :)