Äntligen ett inlägg om bröllop på den här bröllopsbloggen:)

Vi har bokat lokal och kyrka. Vi tror vi har hittat ringarna. Ikväll ska vi reka med några bekanta hur de lade upp sitt bröllop. Mitt motto är som vanligt copy with pride. Tips och råd kan man inte få för många av.

Dock har jag helt snöat in på bröllopsresor. Kanske har det med hösten att göra, att jag längtar iväg. Det blir alltid lite lättare om man har något att se fram emot, som en resa.

Har ni några reseförslag? Var åkte ni på bröllopsresa?

Maldiverna, Gotland och Sicilien är de förslag som ligger på topplistan just nu.

Bild: Mintur.se

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • http://sandra.neuman.fi sandra

  Hej Karolina!

  Jag svarar dig här så är det större chans du ser det än om jag svarade på min egen blogg :)
  Jag har en mycket konstnärlig brevvän i Australien, och jag har en gång fått ett handmålat gratulationskort av henne som jag tyckte väldigt mycket om. Så jag frågade helt enkelt om hon kunde måla ett liknande motiv, fast med några små ändringar. Hon skickade orginalet, som var målat på akvarellpapper till oss per post, och vi skannade in motivet och skrev ut inbjudningarna på akvarellpapper… Och man skulle inte ha kunnat se skillnad på orginalet och kopiorna! :D
  Så det är också ett tips om man vill ha något som ser handmålat ut, att använda akvarellpapper att skriva ut på! :)

 • admin

  Hej!
  Tack, vilket toppentips!
  Det måste jag testa…