Godmorgon vänner!

Ännu en ljuvlig dag och min andra semesterdag. Junibrud, tack vare dig kommer jag att fortsätta blogga under sommaren. Jag säger som du, 116 besökare och en kommentar, det känns lite skralt. Men det är så bloggandet ser ut. Om man inte skriver fruktansvärt provoserande för då brukar folk reagera. Ett litet vänligt inlägg om blogg eller inte blogg, väcker inga starka känslor, jag förstår er.

Jag tänker på filmen Julie och Julia igen. Ni som bloggar kommer känna igen er, det är nog därför den är så mysig. Pms eller ej, jag gillar den. Se den!

Nu sitter jag vid datorn och dricker morgonkaffe ur världens finaste mugg och läser Junibruds blogg. Mysig morgon. Jag försöker komma på vad jag ska göra. När möjligheterna är oändliga är det så svårt att bestämma sig. Ingen aktivitet känns riktigt tillräcklig för att fira denna semesterdag och så blir det att man såsar bort halva dagen och sedan tänker ” hur kan jag slösa bort en sådan här underbar dag?” Imorgon ska jag ta tillvara på dagen. Och dagen efter händer samma sak igen. Idag bestämmer jag mig för att rensa och städa är en underbar och värdefull aktivitet. Sola är också en bra aktivitet. Nu njuter vi av dagen, brudar och brudgummar!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi junibrud

    Det tycker jag var ett riktigt bra val av dig! :D Förra veckan såg jag dvd:n “Julie & Julia” och frågade min man om han tror det är en film vi skulle kunna se…. jag minns tyvärr inte vad svaret blev, men eventuellt ska den ses :)

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Vet inte hur jag skall skriva detta för att det skall bli ett tips och inte låta som kritik, men jag vet själv att de bloggar där bloggerskan svarar på ens kommentarer gör att man blir mer noga med att kommentera. Behöver inte vara några långa svar, men en kommentar som visar att ens kommentar blivit läst ger mersmak.

  • http://Www.brollopscoach.se Karolina

    Tack för tipset! Det ska jag komma ihåg:)