Att gå den här golfkursen måste vara det roligaste jag har gjort på länge. I bilen till Haverdals GK var jag så nervös som ett litet barn sin första dag i skolan. Jag var så nervös och glad att till och med J som satt bredvid blev nervös.

Men precis som första dagen i skolan gick första dagen i golfskolan mycket bra. Jag har en sving som lämnar lite övrigt att önska men bollarna flyger bortåt 104 meter när det vill sig väl. Jag vet hur man beter sig på green och hur man skall skriva på sitt scorecard. Jag kan the basics när det gäller att putta, men där behöver jag lägga några timmar. För att uttrycka det milt. Efter en lunch med mina dans- och golfvänner Lisa och Anders tog jag en coachad lektion av J. Han har ju 4,5 i handicap så han är hyfsat bra. Han drillade min putt och det gav resultat.

40% av slagen lägger man ju på green så kan man bara bli bättre där så spar man många slag.

Vad hittar ni på så här på sommaren?

Semester har ju inte alla dessvärre men det finns ju många sätt att njuta av sommaren på.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://sandra.neuman.fi junibrud

    Här njuter (?!) vi av sommarvärmen och +28 grader med att packa ner vårt liv i lådor. Inget att rekommendera när det är så här varmt… Men det nyköpta huset hägrar! :)

  • admin

    Grattis till huset! Flyttpacka är aldrig kul men det är bara att fokusera på målet, ert alldeles egna hus! Härligt:)