Ni vet att jag har återkommande bröllopsmardrömmar och i natt var det dags igen.

Vi hade bestämt oss att laga all mat själva till vårt bröllop. Det är dagen före bröllopet och vi springer omkring i raggsockar tillsammans med våra föräldrar. Bränd mat på plåtar står överallt på golvet. Fläskkotletter med isbergssallad(!?!). Bredvid köket finns ett draperi, jag drar ifrån det och möts av 30-40 katter som bor där. De pratar. Crazy! Jag försöker stänga drapperiet men J´s gamla(döda) katt Jonte har smitit in. Det börjar fräsa och jag känner att jag måste rädda Jonte. Men Jonte säger till mig att han klarar det själv. Jag är inte så säker på det hela, livrädd står jag och tvekar om jag ska dra för draperiet så att inte katter kommer ut eller om jag ska slänga mig in och rädda Jonte.

När vi går och  lägger oss är det dags för mig att hålla tal, jag tackar gud och Johan och mina föräldrar och alla högre makter för att jag har fått lyckan att träffa Johan. Jag svamlar vidare tills alla skruvar på sig. Då tackar jag för mig. Bara för att minuter senare hålla tal igen på precis samma tema. Liggande på ett liggunderlag med mina raggsockar och en filt.

Glad att det bara var en dröm. Puh.