Ni vet att jag gillar billiga saker, eller ska vi säga kostnadseffektiva, det klingar lite bättre.

Därför gillar jag den här blomsterdekorationen till bröllop. Här kan ni själva köpa små krukor eller köpa udda krukor på loppis, måla dem i er färg och så blommor efter färg eller tycke och smak. Ställ samman några krukor i olika höjd på festborden och vips så har ni er centerpiece. Den kan ni dessutom ta med hem igen, eller ha en till varje gäst så att de kan ta med hem som en weddingfavor.

Tack Martha Stewart Weddings för lånet av bilden. Martha Stewart rules.


 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  när jag jobbade i butik fick vi öva på prisvärt som uttryck. Det kunde vara både billigt och dyrt, men jag kopplar mest ihop det med billigt ;)

 • http://sandra.neuman.fi junibrud

  Och vill man ha terrakottakrukor kan man göra som vi gjorde… hämtade från gravgården ;) På höstarna när folk sätter ner ljung vid gravarna lämnar det massor med terrakottakrukor (åtminstone här)… Vi diskade upp dem och fick jättefina krukor! Dessa satte vi blåbärsrisbuketter i en oasisbit i (i en plastpåse). Jättefint!

 • admin

  Prisvärt, I love it!

  Vilket kanontips med terrakottakrukorna! Det måste jag komma ihåg om det blir min tur någon gång…