BridesmaidFashion Trends & Styles - Polyvore

Bridesmaid by brollopscoach featuring All Saints dresses

Nu måste jag bestämma mig, ska jag matcha min silvriga klänning med svart, med ännu mer silver eller med korall. Vad tycker du?

Svart skulle vara lätt för där har jag redan en svart väska som funkar, och när jag provade med svarta skor och väska så såg det riktigt stiligt ut. Jag har köpt ett par korallfärgade skor och jag har hittat ett par silvriga som funkar. Korallfärgade väskor och sjalar är svårare att hitta i samma nyans. Silvrigt har jag inte ens kikat efter.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    jag tycker korall är så himla fint, men det är klart, man skall ju få tag i det också :S. Silver och svart är ju verkligen stiligt, men korall känns fortfarande lite mer somrigt. Du kan ju iofs satsa på de svarta tillbehören och somra till det med en blommar i somrig färg i håret.

  • admin

    Åh vad ni var fina, jag får tårar i ögonen! Tärnklänningarna var jättefina. Så många fina bilder 21-23 (alla där ni står på håll i vitsippsbacken), 24, 25, 26(kärlek!), 35 med ringarna – underbart fina ringar, 41. Ser att jag räknar upp de flesta men ni var så fina!