Jag hittade inte ett enda kort där vi fyra resekamrater såg normala ut, men här är ett där tre av oss ser ut som människor i alla fall. Det var första gången jag åkte på semester med ett annat par och innan vi åkte  undrade jag hur det skulle gå.

Jag menar, jag har ju ett fruktansvärt humör när jag blir hungrig, för att inte tala om när jag blir sjuk och sen blir jag ju trött kl.22. Jag ville ju inte att de skulle tycka att jag var en tråkmåns. Och tänk sen om någon av dem skulle vara ännu värre ressällskap än vad jag är!

Men jag hade inte behövt oroa mig, vi hade hur kul som helst! Jag bjöd dessutom både Henrik och Cissi på en rejäl förkylning, snäll som jag är.

J och H har jobbat ihop i Kazakstan och när killarna kom hem började vi äta middag med varandra. Henrik och Cissi är riktigt bra på mat så att komma till dem är alltid en glädje. Jag och J gör så gott vi kan och det brukar räcka. De kommer tillbaka när vi bjuder in dem igen i alla fall:)

Tack Henrik och Cissi för en fantastisk semester!

Posted in Livet
Share this post, let the world know