Jag blev så glad när jag hittade den här disktrasepluppen. Den heter Pluring och är räddningen för sura disktrasor som hänger över hon, som ni ser i högerkanten på bilden. Att man inte ska ha disktrasan över kranen har man ju lärt sig, där frodas bakterierna hej vilt av värmen i kranen. Då återstår att lägga trasan som ni ser på bilden men inte heller det är särskilt praktiskt. Ska man skölja ur ett mjölkpaket så är det lätt att det skvätter upp på trasan, eller hälla ur pastavattnet i ett durkslag så kommer hett pasta vatten på trasan och det är ju visserligen varmt men det känna ändå lite si unt så. Därför finns Pluring, upp på väggen med dubbelhäftande tejp och trasan är ur vägen. Den hinner kanske rent av torka mellan användningarna. Det måste  vara en kvinna som har uppfunnit den!

Posted in Livet
Share this post, let the world know