Jag tänkte ta med er på ett litet studiebesök i mitt badrum. Ibland när man har gäster hör man dem gå i toalettskåpen, har ni varit med om det?

Det gillar jag inte riktigt men nu bjuder jag in er så ni behöver inte vara blyga.

Ansiktscréme L300. Mycket fukt för lite pengar. I like.

Dove deostick, det enda jag använder, inget annat håller undan lukten. Jag har nämligen en armhåla som luktar kattpiss, den andra är hur nice som helst. Någon som känner igen det? J har samma sak, men han har vänster och jag höger armhåla som är en stinker. Jag tror det är vanligt därför skriver jag om det. Det är ju inget man pratar om direkt men jag tycker vi ska lyfta fram denna viktiga fråga.

Eltandborste. Det kliar så jäkligt i näsan av den men som man säger “once you go electric you never go back”


  • Fredrik

    Ha ha you funny girl! Jag har också en armhåla som luktar död.