Jag provar en ny ögoncréme och jag skriver om den för den skulle kunna vara ett tips. Men jag märker inte mycket utav den annat än att den är skön och lite, lite lugnande. Men jag ser fortfarande ut som en blå, blåsfisk minus taggarna under ögonen på morgonen. Jag tror egentligen inte alls på crémer. Jag tror inget kan trolla bort celluliter, påsar eller mörka ringar. Finns det över huvudtaget bevis för vad alla crémer ska göra?

Har ni några créme tips?


 • http://www.hultetborna.blogspot.com Amalia

  Jag har en likadan :-) Ser inte heller någon skillnad, men den känns bra och så hoppas man ju att den gör underverk vi inte ser, typ förebygger. Om inte annat så har jag intalat mig det…

 • nailspetz

  Hej!
  Hitta din blogg nu och tittar runt lite :) Jag har faktisk ett bra tips til ansikts/ögoncreme. Exuviance Age reverse serie. Det är dagcreme,nattcreme och ögoncreme. Den har gort undevärker med min hy :) Fast jag slarvar ganska ofta. Kolla den, dyr som attan, men absolut värd varje krona.
  Hälsningar
  Linda