Nu behöver jag din hjälp!

Jag ska på bröllop i Budapest i sommar. Klädsel kavaj. Jag har börjat få lite panik över vad jag ska ha på mig. Igår köpte jag en silverfärgad klänning från MQ, den var lite för stor så jag får äta upp mig lite. Jag tänkte mig att matcha den med kanske rosa eller lila skor,väska och sjal. Något färgstarkt i alla fall. När jag köpt den kom jag på att jag har en röd klänning som är lite festiv. Vad säger ni , vilken gillar ni bäst?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    silver! den såg lite mer festlig ut, men bara lite, så det kommer nog att hänga på accessoarerna…

  • Anna

    Silverklänningen. Roligare med något helt nytt och det går ju att göra den outfiten så himla kul med skorna, sjalen, väskan och smycken!