Väl hemma hade jag 40 minuter på mig att plocka upp två kubikmeter tvätt, baka en kaka, sätta rosorna i vattnet, snygga till i hela lägenheten, göra snittar och börja med maten. Först ut ser ni kakan, glutenfri och med en härlig skumgummikänsla när man äter den.

Våra underbara vänner Tobbe och Amalia kom över på en liten middag. Tobbe blev alldeles till sig över grillen, han trodde man skulle ha den på huvudet!

Jag visade hur den skulle användas. J blev glad över att grillen inte var rosa. Hade det funnits hade jag självklart köpt en.

Jag vet inte om T & A hade läst om min totala härdsmälta i bloggen (när jag bröt ihop över att min orkidé gav upp) och därför beslöt sig för att ge oss lite glädje eller om de bara hade väldig tur när de bestämde sig för att ge den här fina orkidén i present.

Festligheterna började med skumpa och snittar och fortsatte med två grillande killar, rådjur och potatisgratäng som toppades med en sommartårta. En härlig kväll! T om du vill att jag tar bort bilden får du säga till:)

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Anna

    Jag tar mig aldrig tid att lämna kommentar. Jag har ju läst att du vill veta om folk följer din blogg. Jag jobbar som bröllopskoordinator och följer din blogg slaviskt. Den är kul och jag gillar dina tips. Fortsätt ditt goda arbete!