Jag har nog glömt att berätta att efter över 1,5år av letande efter nytt boende så har vi hittat hem. Det blev inte ett hus och inte heller en bostadsrätt, det blev en hyresrätt. Nu behöver vi inte leta så desperat längre, utan kan hålla ögonen öppna när något dyker upp. Åka på visningar i lugn och ro (yeah right) tills vi hittar något.

Vi fortsätter vara cityfolk men har uppgraderat oss från 55 kvm till 83kvm. Nu bor vi ännu mer i smeten. Jag får tillägga att den ska renoveras innan vi flyttar in, så jag har varit där och kollat läget. Köket var cerise, sovrummet grönt med sliten plastmatta. Nu blir det vitt och trägolv i hela lägenheten.

Bäst av allt är vårt hemliga loft. Går man i en garderob leder en stege upp till en dörr som är 1,5 m hög. Kryper man igenom där kommer ytterligare 20kvm fördelat på två rum med 1,7m i takhöjd. Coolt. Ni får en rundvandring när vi flyttat in. Här är en före bild.

Posted in Livet
Share this post, let the world know