Jag måste ju prata lite om bröllopet den 19 juni kl.15.30.

Jag har bestämt mig för att ha bröllopsfest i vår lägenhet då. Klä upp mig, baka bröllopstårta och skåla i champagne. Inte ensam så klart, likasinnade som vill sitta klistrade vid tv:n är välkomna hem till mig på bröllopet. Det kommer bli hur fint som helst. Tårar kommer fällas och självklart få ni se allt här på bloggen.

Men det är ju inte jag som är viktig. Det är ju Kronprinsessan och Herr Daniel Westling. Här kan ni se hur inbjudan ser ut. Bra artikel fast den kommer från AB. Kommer ni att titta på bröllopet? Eller har vi någon som läser bloggen som också gifter sig den 19 juni 2010?

Som ni märker är jag mer än intresserad av allt som har med bröllop att göra.


  • http://bettertogethers.wordpress.com junibrud

    Tyvärr kan jag inte närvara varken vid Victorias bröllop eller din bröllopsfest. Jag har min egen att närvara vid ;) Samtidigt som Vickans vigsel börjar, börjar vår bröllopsfest :)