Hur gör ni med bröllopspresenter? Har ni skrivit önskelista, önskar ni er bara att gästerna kommer, ger ni till välgörenhet eller önskar ni presentkort till bröllopsresan?

Det finns mycket att önska sig, här är tre saker i grönt som jag önskar mig. Kitchenaid finns för 5995kr , Eva Solo karaff 1l med lock och två glas finns för specialpris 399kr , Margreteskålar 2l och 0,75 l kostar 199kr allt från Cervera.


  • http://kajsaji.com K a j s a j i . c o m

    Vi har inte riktigt bestämt oss hur vi ska göra med presenter än. Från brudgummens sida kommer vi bara få pengar. Och från min sida så vill vi gärna önska oss saker vi behöver, men då vi gifter oss i Österrike så blir det ju lite bökigt för dom att ta med sej. Så eventuellt ska vi önska oss ett presentkort på någon inredningsbutik i Österrike istället så vi får köpa själva där :)

    Och en Kitchenaid vore ju inte helt fel ;)

  • http://bettertogethers.wordpress.com junibrud

    Oj vilka ljuvliga färger!! :D De skulle passa bra i vårt gröna hem ;)

    Vi har gjort så att på vår hemsida har vi skrivit att vi redan har allt vi behöver, så gästerna får gärna bidra till en ny soffa istället :) -som de också har nytta av när de kommer på besök ;) Men det finns en butik som har så otroligt fina saker, att gästerna gärna kan gå in och köpa vad som helst därifrån ;)