Vi hade våffelkalas och tack och lov är det ett år till nästa gång. Jag är så mätt. Jag hittade på receptet själv och det blev gott och alldeles för mycket för två personer. Skratta inte, det var J som eldade på mig och sa att det skulle vara mycket våfflor.

Linas glutenfria våfflor(räcker till ett helt hockeylag)

5ägg

6dl mjölk

5-6 dl ljust basmjöl, glutenfritt

2krm salt

2tsk bakpulver

2msk smält smör

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://theperfectwife.blogg.se Therese

    Hej, vad kul att du kikade in ska titta in fler gånger hos dig. Ska ni gifta er snart eller gillar du bara att skriva om det? Så gott det såg ut med våfflorna här hemma har vi inte något järn, så det blev inte nåt idag. Hej så länge!

  • admin

    Hej! Jag väntar fortfarande på en ring på fingret.
    Med det är som med triss, plötsligt händer det:)