Jag vet inte om någon mer än jag brukar följa Katrin Zytomierskas blogg. Hon brukar vara lite plump, snarstucken och bestämd och det gör det hela lite kul. Jag vågar aldrig vara så rakt på sak, oavsett om jag har rätt eller fel i en fråga, som Katrin gör. Jag tror det är det som lockar mig på ett lite förbjudet sätt.

Hur som helst, så skvallrar hon i radiokanalen The Voice, någon dag i veckan. Hon är mästarnas mästare på skvaller. Ruttet skvaller och bra skvaller blandat i en röra som lämnar en ibland uppspelt och ibland förfärad. Nu senast diskuterade hon Laila Bagge Wahlgren och Niclas Wahlgrens bröllop. Det är inte så intressant, för Laila och Niclas har vi redan önskat lycka till och vi struntar fullständigt hur de har hanterat sponsring och extrapriser vid sitt bröllop. Kul för dem om de fick en bra deal, det är väl vad alla brudpar försöker göra.

Det är inte det som är det intressanta. Det intressanta är att deras öppna brev nämns och min artikel ligger precis bredvid deras på Newsmill. Detta är början på mina 15 minutes of fame!

Jag står inte för det som sägs i klippet, men de pratar om artikeln, så jag säljer mig billigt nu.

Posted in Livet
Share this post, let the world know