Newsmill kontaktade mig igår och bad mig skriva en artikel om bröllop. Här kan ni läsa den, en fullkomligt fruktansvärd rubrik men det var inte jag som satte den. Och faktiskt så får den folk att tända till och det är väl det som är meningen med debattartiklar.

För er som inte känner till Newsmill så är det första sociala mediet i Sverige som spinner kring nyheter och debatt. De publicerar olika artiklar och personer om dagens viktigaste händelser.  Och idag är bröllop ett av ämnena, kul!

Min header på Newsmill:


  • Anna

    Kul artikel och vad folk har kommenterat. Strunta i alla elaka kommentarer, du skriver jättebra och verkar vara kanontrevlig!

  • http://www.hultetborna.blogspot.com Amalia

    Va roligt att du fått skriva en artikel där, har läst den och va jättebra tycker jag! Kul!

  • romojadrazy-tool

    lasa hela bloggen, ganska bra