Eller mingelbingo för bröllop är rätt ord. Det är en lek som kan passa bra om ni har många gäster som inte känner varandra, den kan också passa bra om ni skall fotas efter vigseln. Genom mingelbingon hålls gästerna sysselsatta medan ni kan fotas i lugn och ro. Leken går till så att ni skapar en bingobricka men istället för nummer på brickan fyller ni i `person med storlek 44 i skor`, person som dragit ut två visdomständer`, person som luktar gott` osv med alla knasigheter ni kan hitta på.

Sedan ska alla gäster gå runt och mingla och försöka hitta personer som passar in på beskrivningarna. På så vis måste folk interagera, slänger ni in ett trevligt pris också som ” på brudparets årsdag får ni bjuda dem på middag hos er” så ska ni se att det blir fart på folket.

Frågor på det?


  • Magda

    Det var en kul idé!