Ni har ju följt oss genom våra lägenhets- och husvisningar i jakten på det rätta boendet, en kamp som pågått i över ett och ett halvt år. Nu verkar det som vi har bestämt oss för att bo i hyresrätt ett tag till.

Vi skall bara flytta till en större lägenhet, så nu pågår en ny jakt. Vi var på en visning igår. En lägenhet med 4 meter i takhöjd som ser förjäklig ut, men som ska renoveras innan vi flyttar in. Om vi flyttar in. Vi velar och tvekar och tänker och köpslår. Lägenheten är större, men inte en trea som vi önskade. Den ligger centralt men har fortfarande störande ljud som kommer in i lägenheten. Ljuden där vi bor nu gör att vi sover väldigt dåligt, så det är något vi absolut vill bort från. Den har någon form av loft med exakt 1,7m i takhöjd där man kan förvara saker och vänner, när de hälsar på. Ni hör, det är för och nackdelar och vet ni vad jag gör då?

Jag börjar planera inflyttningsfesten! Åh så klokt. Våra smart hjärnor kommer säkert säga till oss att detta inte är det klokaste boendet för oss och därför kommer vi inte att flytta in. Eller så flyttar vi in, har inflyttningsfesten och sedan upptäcker vi att ljuden utanför är tokstörande och så får vi flytta igen. Jag vet inte. Det låter inte så smart. Men inflyttningsfesten kommer bli en sjuhelvetes fest!

Posted in Livet
Share this post, let the world know