Jag känner att jag inte har behandlat det stundande konungabröllopet på sistone. Mycket har hänt och mycket faller på plats i bröllopsplanerna. I alla fall om man ska tro Svensk Damtidning och deras site dedikerad till Kronprinsessans och Herr Daniel Westlings bröllop. Det finns inte så mycket bilder att låna så jag får länka istället. Aftonbladet har en omröstning om Kronprinsessans bröllopsklänning här. Dock känns den förlegad när Svensk damtidning redan har meddelat att 30 meter sidenduschess skall användas. Frågan vem som kommer att designa klänningen har inte fått något svar ännu. Kommer hon välja Dior som sin mor eller kanske svensk design i form av Lars Wallin? Ingen vet och visst börjar man bli trött på spekulationerna och alla dessa artiklar om bröllopet som ofta är rent nonsens. Och nu har även jag bidragit till den djungeln. Nej, därför sätter även jag punkt här.