Gissa vem som gjorde det? För första gången på tre veckor har jag tränat. Det var på tiden. I hela fem minuter orkade jag springa. Det kallar jag framgång…eller något att jobba med. Kom ihåg att skriva vad ni tycker att jag ska skriva om, jag behöver lite inspiration! Eller varför inte berätta om var ni är i planeringen? Jag kan ju inte ha en frågestund utan frågor. Då blir det inte mycket till stund.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Ohh, hade missat frågestunden! Jag undrar när man är “klar”? När är man egentligen färdigplanerad? Känns som att man kan planera sönder denna dag om man håller samma tempo hela tiden. Jag har så här 2 månader innan bröllopet slutat läsa bröllopsbloggar (förutom denna) samt slutat läsa listor över vad man “borde” gjort. Hur gör man för att inte glömma vad man själv har för tankar och ideer och inte bli slukad av all inspiration som finns överallt? Filosofiskt, men nu fick du nåt att bita i iaf!;)

  • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

    Någon sorts grovplaneringslista efterfrågas. Typ “de tio viktigaste punkterna att gå igenom i planeringen” alternativt “så här kan du avgöra om du är klar”. Yes. Höga krav it is. :)