Hej och glad alla hjärtans dag!

Jag har funderat mycket på den här dagen. När jag var yngre så var det en pina. Skulle någon skicka en ros till en i skolan? Eller skulle man få visa upp sin ensamhet i skolbussen hem, utan rosor i händerna? Råkade man ha pojkvän så var frågan om man skulle ge ros, om han skulle ge, om båda skulle ge, eller om man skulle stå över allt ihop. Dessa helvetets kval man led när den 14 februari närmade sig.

 Annat är det nu, när man har sitt på det torra. Nu handlar det om att J ska kommer komma ihåg dagen. Och komma på att det är en dag att uttrycka sin kärlek på. Gärna med rosor som inte är köpta på ICA. Jag vet, jag är high maintenance. Han lyckades även i år, jag får välja dag och restaurang så skall vi gå på dejt. Vi har också firat med en god fika och en promenad i staden. Han fick så klart också en present.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • SannaPanna

    Vad fick J då? Nyfiken