Du har läst alla magasin, kollat alla listor och läst alla bloggar. Bröllopet närmar sig och de flesta detaljerna har fallit på plats. Hur vet man att man har planerat klart? När räcker det? Kan du bocka av den här listan så är du klar!

 • Finn dig en villig brudgum/brud. Första och viktigaste steget, utan detta blir det inte mycket till bröllop.
 • Boka allt. Kyrka. Präst. Musiker. Festlokal. Mat och Dryck. Transport. Dekorationer. Valskurs. Bjud in gästerna och allt annat.
 • Dubbelkolla allt med alla leverantörer när det närmar sig.
 • Skaffa hindersprövning. Utan detta blir det ingen vigsel. Också en viktig detalj kan tyckas. Ringar är också ett måste för vigseln.
 • Gör ett runsheet över dagen. Dela ut listan till alla som har ett ansvarsområde och se till att de förstår att ansvaret för er lycka nu ligger hos dem.  Och få dem att förstå att uppstår problem så är det de som löser det, att ha telefonnummer till alla leverantörer, och alla i brudföljet, präst osv kan vara bra.
 • Njut och släpp ansvaret. Allt ordnar sig. Snart är det ni som står på kyrktrappan!


 • Simon

  Vilket fantastiskt vackert brudpar!

 • Karolina

  Visst är de underbara!

 • http://www.lindvagen.blogg.se caroline

  tackar! Särskilt gillade jag delen: “er lycka ligger i deras händer” tillskillnad från exempelvis “festen ligger i deras händer” ;) Gött att känna sig så friskriven från ansvaret! ;) Släppa kontrollen blir nog största utmaningen…