Förresten, nu när jag håller på att rensa så vill jag återigen bli av med en kasse bröllopsmagasin. Det är Allt om Bröllop, Bröllopsmagasinet, Martha Stewart Weddings, Bride m.fl. De flesta är max 1 år gamla och innehåller hur mycket inspiration som helst. Du måste kunna hämta dem i Helsingborg idag eller den här helgen. Skriv en kommentar så hör jag av mig på mail.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Emma Sköld

  Hej!
  Jag hittade din blogg genom bröllopsmässan i Helsingborg.
  Jag går en 2årig KY-utbildning i Landskrona till eventkoordinator. Jag söker en praktikplats till våren som börjar v.10 och vara i 5 veckor. Jag hittar inga kontaktuppgifter så jag lämnar en kommentar. Om du tycker det låter intressant kan du ju höra av dig:)
  Mvh
  Emma Sköld

 • Jenny

  Hade gärna velat ha dem :-) men jag har ingen bil så de beror lite på var i helsingborg jag ska hämta dem!