Vi hade så kul igår i ett iskallt Helsingborg. Vi började med after work på Helsing, sedan blev det god, glutenfri(!) pasta på Cucina Antica och sedan Irish Coffee och filmen Letters from Iwo Jima på J´s nya PS3 med bluray och full HD! Det bästa var ju så klart full HD:n. Inte. Jag såg ingen skillnad men det berodde nog mest på filmen eller Irishen…

Lika trevlig som kvällen var, lika otrevlig blev natten. Vi lade oss vid kl.01, kunde inte somna pga en restaurang som sätter ut sina högtalare ut på gatan och spelar på högsta volym. Fast ingen är därute. Antagligen är ingen i restaurangen heller. Var klagar man på sånt? Det finns någon kommunfunktion där man klagar på sånt, eller så stövlar jag själv bara in där idag. Det är nog mest troligt. När vi väl somnat om går ett billarm som väcker oss. När vi somnat om efter det går det en tjej och skriker och gråter på gatan, följt av en mans röst. Vi hoppar upp och tittar ut om vi ska ringa till polisen. Då frågar J om det är hans mamma som skriker. Nej säger jag men han hör fel och blir arg på mig för att jag inte gör något. Då kommer polisen och vi går och lägger oss. En tid senare går samma par förbi igen, volymen är den samma. Efter det, kl.04.30, går larmet på elektronikaffären några våningar ner. Det hörs riktigt bra.

Snart är klockan 10 och jag ska klippa mig. Efter en så kass natt är jag säker på att det kommer en underbar dag! Ha en skön lördag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know