Vad sägs om att vinna två biljetter till Bröllopstider i Nordvästra Skåne, Helsingborgs nyaste bröllopsmässa med över 50 utställare?

Datum: 24 januari 2010

Plats: Marina Plaza Helsingborg

Tid: Kl.11-18

Jag kommer att lotta ut tre par biljetter till mässan, värde 240kr per vinst! Tävlingen avslutas onsdagen den 20 januari och därefter kontaktas vinnarna! Ditt bidrag kan komma att publiceras här på bloggen.

För att tävla skriv följande i kommentarsfältet:

1. Ditt bäst bröllopstips ( kan handla om planering, hur man får sin partner att fria, var man hittar sin klänning, tematips eller vad som helst!)

2. Vad du vill läsa om här på bloggen

Senast den 20 januari behöver jag ditt svar!


 • Anna

  1. Sätt er på café och planera, gör en dejt av planeringen, supermysigt och effektivt!
  2. Jag vill ha mer herrmode, vi funderar på vad min m2b ska ha på sig!

  Nu håller jag tummarna!

 • Charlotta

  1. Några vänner till mig gjorde en hemsida där de höll oss uppdaterade inför bröllopet, tex om boende för de som reste långt, möjlighet att skriva in gratulationer mm. Det tycker jag var en bra idé. Bröllopsinbjudan med viktig information om tid mm kan ju förläggas av en del, men en hemsida med den viktiga informationen är rätt hållbar som ett komplement:) Kanske att folk även kan ladda upp sina bästa bilder där efter bröllopet till brudparet som en extra gåva.

  2. Skulle vara kul att läsa om hur tex modet och traditioner ändrats under åren; lite bilder från riktigt gamla bröllop (1800tal..?), via 1920tal, 30tal…osv fram tills nutid och även om en del traditioner som kanske kommit till på vägen eller försvunnit.

 • Jonna

  1. Mitt bästa råd är att lyssna på sig själv och sin partner. Det är ert bröllop och ingen annans, det är vad, när, hur och med vem ni/vi vill! Så ta tips och råd men till slut är det att lyssna inåt som gäller.

  2. Skulle vara kul att läsa om tips om olika hemsidor med roliga detaljer och andra smågrejer som kan göra vårt bröllop just vårt.

 • http://brollopscoach.se/2010/01/vinn-biljetter-till-brollopstider-i-skane-nordvast/ Vinn biljetter till Bröllopstider i Skåne Nordväst! | Bröllopscoach.se

  […] Missa inte tävlingen där ni kan vinna biljetter till bröllopsmässan “Bröllopstider i Nordvästra Skåne”! Tävlingen hittar ni här! […]

 • Alena

  1. Detta tips gäller bröllopsplaneringen. Samla inspiration genom att besöka bröllopsmässor, bläddra i bröllopstidningar, surfa på alla dessa bröllopssajter och fråga vänner i er omgivning som har gift sig. Lyssna lite på era familjer, men sätt er ner i lugn och ro och kom fram till det viktigaste grunderna för att er dag ska bli lyckad. Ta fram era “måsten” och jobba kring dessa. Resten är detaljer. Stressa inte i onödan, det kommer bli en härlig dag – den där bröllopsdagen! Det är bara ni två mot världen, så gör precis som ni själva vill och kom ihåg att det är ni två som ska säga Ja till varandra. Planera tillsammans, sätt upp små delmål och ha roligt under tiden!

  När det gäller bröllopsklänningen kommer tipset: Say yes to the dress. Ett tv-program som går på Discovery Travel & Living. Det finns även klipp på youtube. Där finns mängder med klänningar och man får bra tips på deras hemsida kring klädsel för olika kroppstyper m.m. Missa inte störtsköna Randy!

  2. Jag hade gärna sett inlägg som handlar om bröllop i andra länder/kulturer/religioner.

 • Kerstin Karlsson

  1) Tema: överraskning:
  Låt bara gästerna få veta när beställda bussen (bussarna) går!

  Detta vill jag läsa på bloggen:
  Bröllopstrender under de senaste 10 åren.

 • http://brollopscoach.se/2010/01/ni-kommer-val-ihag-tavlingen/ Ni kommer väl ihåg tävlingen! | Bröllopscoach.se

  […] Bröllopsttider i Nordvästra Skåne, nu på söndag på Marina Plaza i Helsingborg! Tävla gör ni här. Utställare kommer från hela nordvästra Skåne som namnet […]

 • Jenny

  1. Åhhh jag har ju inget tips alls :-/ Vi vet bara att vi vill gifta oss nu efter 7år och 2barn tillsammans.
  så då kommer jag ju automatiskt in på nr 2: Jag vill läsa massa härliga tips om allting som har med bröllop att göra, jag är helt grön på ämnet och tänkte att bröllopsmässan (+ din fina blogg såklart) kanske kunde ge oss lite kött på benen :-) En sak som du kanske kan skriva om är om man kan gifta sig på hven? och var isåfall? tips på boende mm det är ju så fint där!!

 • Ülle Uustamm

  1. Att inte glömma ha kul på festen, även om inte allt flyter på efter ett års planering.
  http://www.svartelandsgard.se – en mysig affär vid Jonstorp, hittade min drömklänning där.

  2. Feedback efter bröllopet, vilka saker man ska undvika vid planering

 • sofie guldstrand

  1. När man har bestämt sig för att gifta sig så skaffar man sig ett gemensammt bröllopskont. Varje månad sätter man in en förutbestämd summa pengar. Detta skapar en god grund för ett lyckat bröllop!!

  2. Tips för annorlunda vigslar. Tex vigslar utomlands!