Jag kunde inte låta bli. Fast garderoben är full. Fynd är alltid fynd. Halva reapriset på Åhléns, jag kan bli lyrisk för mindre. Den laxrosa toppen kommer att bli jättefin i sommar. Eftersom vårmodet redan börjat komma in såg jag att det är en färg som kommer. Den rutiga skjortan markerad midjan snyggt och är precis lagom en vardag och den är så lång att man kan ha tajts till. Då känns det som man fuskar på jobbet, går i mjukiskläder och myser. Ingen vet att man klädfuskar men man vet det själv och det är gött. Sist men inte minst kommer en klänning i marint med blommönster. Kommer vara fin till jeans i vår och i sommar med ett par fina ballerinaskor.Finns det någon mer som är fyndtokig som jag? Jag blir som hög när jag fyndar. Därför kan jag bota mindre depressioner genom att åka till Ullared.