Senast på onsdag kommer min nya blogg att vara uppe, här på samma plats som vanligt men med nytt utseende! Hoppas ni kommer att gilla den. Ni som varit med ett tag vet att jag pratat om detta länge, men nu är det alltså på gång! I samband med nyinvigningen kommer jag att lotta ut biljetter till Bröllopstider i Nordvästra Skåne, bröllopsmässan som är på Marina Plaza i Helsingborg den 24 januari. Håll utkik efter tävlingen och sen ser ni som är spridda över resten av landet att komma hit och hälsa på! Vore kul att få ett ansikte på er som brukar titta in här!

Jag kommer dessutom liveblogga från mässan med min nya kamera!

Denna bild blev det inte till nya bloggen. Och tur är väl det för hur putar jag med kroppen egentligen?

bröllopslina

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Anna

    Jättefin blogg, bilden är också den jättefin! Jag håller utkik efter tävlingen!