Hej! Hoppas ni gillar min blogg, nu har bilder och texter börjat hitta tillbaka till sina platser. Det verkar som kommentarsfunktionen är igång igen! När jag vet att kommentarsfuntionen är igång som den ska så ska här lottas ut biljetter till den här fantastiska bröllopsmässa!

Tydligen så syns kommentarsfältet bara för er som använder Firefox. För er som använder Internet Explorer så ligger kommentarsfältet dolt nedanför varje inlägg. Sätter ni muspekaren nedanför inlägget så kommer den lilla handen upp, ni kan klicka och sedan lämna kommentar. Vi jobbar så klart på att alla ska se kommentarsfältet…

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • admin

  Nu funkar det! Eller?

 • Simon

  testar kommentarerna

 • admin

  Det funkar! Tack Simon!

 • Anna

  Ser fram emot tävlingen! Finfin blogg!