Hur fixar ni att bestämma alla detaljer till ert bröllop? Alltså jag menar att verkligen ta beslutet för hur buketten ska se ut, hur det ska dekoreras, vilka sånger som skall sjungas? När man tar ett beslut så väljer man ju automatiskt bort allt annat. Just idag, när jag tittade på brudbuketter, kände jag att det finns för mycket fint, jag kan inte välja bort alla vackra varianter. Jag menar inte att spä på någon bröllops- och beslutsångest jag bara undrar hur ni fixar det?

Om jag till mitt eget bröllop inte klarar att ta besluten kommer J och jag får göra som Heidi Klum och Seal, gifta sig varje år. Eller förnya sina löften, som det heter. På det viset kan man ju varje år välja ett nytt tema, ny bukett osv. Första bröllopet blir det nog en bukett som liknar denna.

Brudbukett


 • Zara

  Det är svårt med alla val, och det är faktiskt lite stressande med alla val och alternativ som finns samtidigt som det är väldigt kul. Som du skriver är det svårt att göra det slutgiltiga valet som dessutom måste vara realistiskt i förhållande till budget och vad som är möjligt att genomföra tidsmässigt. För att jag inte ska gå under av all planering så måste jag börja göra slutgiltiga val. Bestämma mig och sen gå vidare till nästa grej. Puh men oj så kul det är :)

 • Agnes

  Jag försöker att inte ta det så allvarligt. Allt hänger ju inte på om rosorna har rätt nyans. Bara jag och min blivande man är i kyrkan och alla våra vänner kommer, så är det perfekt!

 • http://www.2hearts.se/ maria

  Måste nog vara en kvinnas svåraste uppgift och planera sitt drömbröllop.
  2hearts.se kan hjälpa dig med klänningar, ballonger, blommor, presenter och bröllopskameror. Hoppas det hjälpte dig lite.