Mässan är på söndag och jag har mycket att förbereda inför min maratonbloggning. Först måste jag leta reda på mina visitkort. Det kan låta som en lätt sak men det är det inte. Vårt källarförråd är proppfullt. I en kartong längst, längst in till höger TROR jag att lådan med visitkort står. Jag kommer behöva plocka ut allt ur förrådet. Och när jag plockar ut allt kommer jag bli tokig på allt skräp och då kommer jag sätta igång att rensa. Det kommer ta timmar eftersom förrådet på 15kvm har lådor upp till taket. Men nu ska jag till gymmet. Var sak har sin tid och vissa saker har inga tider.

Förrutom visitkorten så måste jag gå och hämta min nytryckta tröja som har bröllopscoach.se-loggan på ryggen, förbereda kameran och datorn och en massa annat.

Förresten, är det någon som ska på mässan som vill ha en kasse med gamla bröllopsmagasin?

Jag har så trångt i skåpen att det är lika bra att ge bort dem, de flesta är Allt om bröllop tror jag, men det kan vara lite blandat med utländska magasin osv.


 • http://blingobarn.panatet.se Joanna Ludvigsson

  Hej

  Jag skulle vilja ha dina gamla magasin:)
  Undrar även om du har fribiljetter till mässan imorgon?

  MVH
  Joanna Ludvigsson
  en blivande brud

 • admin

  Hej Joanna!
  Inga extra biljetter tyvärr. Men jag tar med mig en kasse med tidningar. Leta rätt på mig på mässan!

  /Karolina