Jag träffade några driftiga tjejer från Rönnowska Gymnasiets livsmedelprogram på mässan. De har gjort en egen, jättefin bok om bröllopstårtor. Lite historik, tips på dekorationer och så klart recept och teknik på hur man gör sin egen tårta. Om det är någon som är intresserad av mer info eller vill beställa ett ex kan ni maila natalie_jonsson[snabel-a]live.se. Superkul idé, det finns inte så många bröllopstårteböcker för oss noviser. Förhoppningsvis kommer boken komma ut via förlag snart men ni som inte kan vänta, passa på!


 • Anna

  Har inte ens övervägt att göra en tårta själv, men det är kanske en möjlighet…

 • Natalie

  Hej

  Jag är en av tjejerna som gjorde boken och det är en bok som visar vilka möjligheter som finns med en bröllopstårta. Det vill säga att vi visar hur ni kan göra en bröllopstårta men även vad ni ska tänka på när ni väljer bröllopstårtan och vad det finns för olika roliga tårtor. Det är många par som lyssnar på konditron för mycket och inser inte allt roligt man kan göra med en tårta =)

  Lycka till med allt

 • http://brollopscoach.se/2010/01/brollopscoach-i-lokaltidningen/ Bröllopscoach i lokaltidningen | Bröllopscoach.se

  […] är i tidningen med bild tillsammans med tjejerna som gjorde bröllopstårteboken. Det är alltid lika knasigt att se sig själv i tryckta medier tycker jag. Jag fick heta Hedman […]

 • http://brollopscoach.se/2010/03/brollopstartor-2/ Bröllopstårtor | Bröllopscoach.se

  […] Jag kan tipsa om en hel bok om bröllopstårtor, här. […]