Nu har det hänt igen. Ännu en bröllopsmardröm. Jag vaknade upp på min egen bröllopsdag och kommer ner i köket. Där sitter J och frågar om vi ska börja med bröllopsprogrammen snart. Vi ska vigas om några timmar och bröllopsprogrammen har vi inte ens börjat med! Hur ska jag hitta någon som kan trycka dem med så kort varsel?

Lite senare är det dags att åka till kyrkan. En buss(!) hämtar mig och alla gäster. Väl i bussen kommer jag på att jag glömt sminka mig. Medan bussen åker tar jag upp mitt id Bare Minerals smink och “swirl and tap” och vips så är hela brudklänningen full i löst mineralpuder. Jag hinner knappt skaka av mig pudret förrän vi är framme vid kyrkan. Parkeringen är full och vi har ingen stans att parkera, då upptäcker jag att jag inte ens känner igen gästerna i bussen. Vid det laget är jag så upprörd att jag vaknar.

Någon annan som har bröllopsmardrömmar?

Posted in Livet
Share this post, let the world know