Jag är i tidningen med bild tillsammans med tjejerna som gjorde bröllopstårteboken. Det är alltid lika knasigt att se sig själv i tryckta medier tycker jag. Jag fick heta Hedman också istället för Hedberg. Hedman är ju också ett fint namn, kanske inte som Hedberg, men nästan.

Jag var utbytesstudent i USA i gymnasiet och när mamma och pappa hämtade mig på Arlanda efter ett år så visade de mig en tidning. Jag bläddrade och bläddrade och till slut såg jag det! En bekant från högstadiet hade gift sig och bröllopsfotot var i tidningen. Det var ju jätteroligt men jag förstod inte varför de tagit med tidningen till flygplatsen för det. De bad mig kolla igen och jag hittade inget. Och sen igen och igen, efter tre försök och med frustrerade föräldrar såg jag tillslut mig själv i `cap and gown´ i tidningen. Vilken överraskning!

Vad säger ni, kommer ni att ha en bildannons i tidningen när ni gift er?

Här är bilden från graduation i Mobile, Alabama.

Posted in Livet
Share this post, let the world know