God morgon vänner!

Idag är jag ledig från mitt vanliga jobb som centrumledare och får göra precis vad jag vill. Självklart jobbar jag med bröllop. Detta ska göras idag:

  • Blogga
  • Skriva på boken om bröllop(deadlinen närmar sig…)
  • Rensa lägenheten och städa
  • Kolla upp några inläggsidéer som jag har till bloggen, som kan bli hur bra som helst!
  • Se till att få presspass till bröllopsmässan nu på söndag här i Helsingborg, så att jag kan rapportera till er
  • Prata med en tvkanal om en bröllopsrelaterad idé

Har ni känt av januari-förfallet något? Extrem trötthet, orkar inte laga mat, orkar inte städa, orkar inte tvätta osv. Jag har känt av det och vår lägenhet också. Men idag ska det bli ändring. Jag ska rensa ut vårt hem ordentligt. Det brukar göra under för förstoppade hus energier. Lite FengShuistiskt. Jag längtar efter det, nu sätter jag igång!

Posted in Livet
Share this post, let the world know