Hej vänner!

Det är fredag igen! Det känns som mitt liv just nu endast består av fredagar och söndagar. Fredagarna dyker upp, gång på gång, som en outtröttlig reklamsäljare. Fast med lite bättre känsla än en reklamsäljare, förstås. Söndagarna bjuder på bostadsbilagan med Helsingborgs Dagblad och är alltid en fröjd. Tills man upptäcker att det inte fanns någon lägenhet eller hus som passade den söndagen heller. Behöver jag säga att vi inte fick lägenheten? Säkert var det meningen, så jakten går vidare.

Idag jobbar jag som centrumledare i mitt eget kök. Jag sitter med smutsigt hår i min 10 år gamla, babyblå morgonrock framför datorn. Underbart!

Zara, tidningen är din! Maila din adress till karolina_surfing snabel-a hotmail.com så dimper den snart ner i din brevlåda. Alltså snabel-a som i @. Jag lämnar ut skräpemailen, man vet aldrig vilka program som hittar den och börjar spamma. Och för er som undrar över adressen, den uppkom i mina tonår när jag surfade som mest.

Jag önskar er alla en bra dag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know